Hanar


Född: 2004-07-28
Stamtavla         Galleri

Utställningsresultat:

2004   3*Ex1 1*BIV 3*NOM
2005 Champion
Internationell champion
  3*BIV 4*NOM
2006 Grand internationell champion
Europachampion
Bästa vuxna hane SRC
  3*BIV
4*BIV-T
3*NOM
1*BOX


EC S*Krickelins Zorba
Rag n 03

Zorba är nu kastrat.

Zorba är en fertil hane och som sådan skall man ju vara en "matcho man" men han vet inte vad det ordet betyder. Zorba beter sig som en kattunge det gäller att se sig för när han kommer buffandes vilket han helst gör då man sitter och dricker kaffe. Finns det gäster på besök så är han först framme för att bli klappad och kliad under hakan. Det är många som ha velat ta med honom hem, men se det går inte. Han är pappa till Lucia och Loretta som båda har ett underbart temperament. Jag har börjat träffa hans avkommor på utställningar också dessa har underbara temperament så det har han lämnat vidare. Han går här hemma som kung och skakar på huvudet när damerna i gruppen gruffar.

 

Testatd njurar oktober 2006 UA
Testad HCM oktober 2006 UA

N/N HCM 2008

Mor: Rosarius Flashdance  
Far:
S*Heros Homerus

 

 


Född: 2011-11-29

Galleri

 

.

 

 


S*Drillos Big Joe Williams
Rag n

Joe är en helt underbar katt med ett temperament som vi sällan skådat. Han är en riktig spinnmaskin, ligger och mjölktrampar, konsten att prata kan han också.

Han får i gång dom äldre damerna med bravur, Lucia som betackar sig vad det gäller kattungar leker med honom eller rättare sagt han leker med henne. Bonnie får inte ha sin svans ifred, den är ju kul att jaga den då hon viftar med den.

Hoppas innerligen att han kan axla uppgiften som avelshane efter Zorba. Det blir inte som man tänkt sig, tyvärr gick inte Joe i avel.

 

Mor: Supreme S*Drillos Loretta Lynn

Far: (N) Wickmans Djingis Kan

 

N-N HCM

Joe har haft en fantastisk karriär både som fertil och kastrat, han har bara förlorat 2 cert under karriären!

Hösten 2016 blev han dubbelsupreme, Supreme som fertil och som kastrat.

Joe fick av en domare hösten 2016 omdämet, en av Sveriges vackraste bruna colorpointhanar. Numera tillbringar han dagarna med att bara vara som en stor nallebjörn. Om han håller tar jag med honom ut som senior!